Bröllop 2021

PRIS & INFORMATION

Ingen fotografering är den andre lik och till skillnad mot en vanlig porträttfotografering kan en bröllopsfotografering aldrig gå i repris. Allt beror på hur jag som fotograf lyckas fånga er i ljuset, på den platsen, i det vädret som är just där och då.

Att lyckas fånga känslan sker inte av en slump utan kräver noggranna förberedelser av mig som fotograf. Om jag får ett uppdrag på en plats som jag aldrig har varit på förut åker jag dit innan fotograferingen och letar rätt på de vackraste vyerna och bakgrunderna som ramar in era bröllopsbilder.

Därför vill jag också träffa er innan för att lära känna er lite och få reda på så många detaljer kring ert bröllop som möjligt. Jag gör aldrig något halvhjärtat och varje bröllop är en unik händelse. Ert bröllop kommer aldrig igen!

Med planering, förnuftet, förbereder jag mig för att kunna vara spontan och lösa oväntade händelser, för tro mig, oväntade händelser sker alltid. Här ligger en av mina styrkor som fotograf. Att med fantasi, spontanitet och glädje fånga det som händer, både det väntade och oväntade på bild och bevara känslan för alltid!

Piccolo

- EN DEL AV ER DAG!


JAG FOTOGRAFERAR PORTRÄTT, VIGSEL OCH GRATULATIONER UTANFÖR KYRKAN. TILLSAMMANS PÅ PLANERINGSMÖTET BESTÄMMER VI OM PORTRÄTTSESSIONEN SKA LIGGA FÖRE ELLER EFTER VIGSELN

- PLANERINGSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING INNAN ER STORADAG
- MINST 200 HÖGUPPLÖSTA BILDER PÅ USB 
- EN VÄRDECHECK PÅ 2 000 KR DÄR NI SJÄLVA FÅR BESTÄMMA VAD NI VILL BESTÄLLA, ALBUM, TACKKORT, TAVLOR MM
- ETT BILDSPEL MED MUSIK
- TRE TIMMARS FOTOGRAFERING

16 950 KR

Så vad kan ni förvänta er om ni bokar mig? Ja, vad svarar man på det! Beskriva sig själv är nog något av det svåraste som finns och att sen lägga till vad ni kan förvänta er efter en bröllopsfotografering med mig. Äh, jag kör och stämmer hälften av påståendena in på er så kommer vi garanterat att klicka!

Passion, glädje, filmcitat, många hejarrop och goda råd, reseanekdoter, påhittade ord, jävlar anamma, spontanitet, en och annan groda, galenskap, skratt och vänskap!

Jag hittar massor av min inspiration i film! Fullkomligt älskar filmer! Alla filmer! Men kanske mest feelgoodfilmer, historiska filmer och musikaler, gärna de från 30-40 talet och Gene Kelly som förste dansare. Ljuset, kläderna och intrigerna!

Mina bilder skapas genom alla ingredienser ovan tillsammans med ert förtroende för mina bilder och min förmåga!


You had me at Hello!

"I would rather have had one breath of her hair, one kiss from her mouth, one touch of her hand, than eternity without it."
                                                                                            - Änglarnas stad -

Media

- HALVDAG!

JAG FOTOGRAFERAR PORTRÄTT, VIGSEL OCH GRATULATIONER UTANFÖR KYRKAN. JAG HAR MED MIG EN ANDRE FOTOGRAF SÅ VI KAN FÅNGA VIGSELN PÅ ALLRA BÄSTA SÄTT OCH SOM KAN HJÄLPA TILL MED ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD. TILLSAMMANS PLANERAR VI FÖR HUR RESTEN AV TIDEN FÖRDELAS UNDER DAGEN!

- PLANERINGSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING INNAN ER STORADAG
- MINST 400 HÖGUPPLÖSTA BILDER PÅ USB 
- TVÅ FOTOGRAFER, JAG ÄR FÖRSTE FOTOGRAF OCH EN TILL SOM ÄR ANDRE FOTOGRAF/ASSISTENT. 
- EN VÄRDECHECK PÅ 2 500 KR DÄR NI SJÄLVA FÅR BESTÄMMA VAD NI VILL BESTÄLLA, ALBUM, TACKKORT, TAVLOR MM
- ETT BILDSPEL MED MUSIK
- SEX TIMMARS FOTOGRAFERING

22 950 KR

Okej, så har den då kommit! Er stora dag, er bröllopsdag! För mig har den så klart börjat långt innan med planering, inspirationssökande, rekande men det är kvällen innan. Men det är när jag packar om väskan minst tre gånger för att vara säker på att allt är med, som den pirriga känslan av förväntan riktigt tar fart.

Oavsett hur länge jag fotar under er dag så kommer jag att ge allt för att få de bästa bilderna som ni bara kan få och betyder det att jag måste ligga, klättra, stå barfota i bäcken i iskallt vatten...so be it! När jag väl börjar så tappar jag allt vett och sans vilket gör att ni har inte en chans att fundera på hur ni ser ut framför kameran. Ni kommer att ha fullt upp att hänga med i alla mina dåliga skämt och galna infall för att hinna tänka på hur håret ser ut!

Er Bröllopsdag!

- Wait a minute... Nice boys don´t kiss like that! Oh, yes they fucking do! - Bridget Jones och Mr Darcy i Bridget Jones dagbok!

Grande

- HELDAG

JAG FOTOGRAFERAR ER BRÖLLOPSDAG MED FÖRBEREDELSER, PORTRÄTT, VIGSEL, GRATULATIONER, BRUDSKÅL OCH MIDDAG. JAG HAR MED MIG EN ANDRE FOTOGRAF SÅ VI KAN FÅNGA VIGSELN PÅ ALLRA BÄSTA SÄTT OCH SOM KAN HJÄLPA TILL MED ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD. TILLSAMMANS PLANERAR VI FÖR HUR NI VILL FÖRDELA TIMMARNA!

- PLANERINGSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING INNAN ER STORADAG
- MINST 600 HÖGUPPLÖSTA BILDER PÅ USB 
- TVÅ FOTOGRAFER, JAG ÄR FÖRSTE FOTOGRAF OCH EN TILL SOM ÄR ANDRE FOTOGRAF/ASSISTENT. 
- EN VÄRDECHECK PÅ 3000 KR DÄR NI SJÄLVA FÅR BESTÄMMA VAD NI VILL BESTÄLLA, ALBUM, TACKKORT, TAVLOR MM
- ETT BILDSPEL MED MUSIK
- TIO TIMMARS FOTOGRAFERING


27 950 KR

Efter varje bröllop spenderar jag upp till 40-50 timmar framför skärmen med er, er familj och vänner. Jag tycker verkligen om att efterarbeta alla bilder, redigera färger, leta reda på de allra bästa bilderna och sätta ihop dom till en vacker heldagsberättelse, er bröllopshistoria! Ett minne för livet!

När bilderna är klara så träffar jag er gärna för en bildvisning, det är ju så roligt att få träffas igen, och då ni får se bildspelet som är runt 7-10 minuter. Vi pratar om bröllopet och jag visar er hur tackkort, album kan se ut och hur ni väljer ut de bilder ni vill ha i boken.

En del undrar varför jag har produkter, som bok, förstoringar och tackkort i mina paket och svaret är för att jag vill att ni ska ha det bästa! Mina leverantörer levererar bara produkter till fotografer och förstoringarna printar jag själv så jag kan styra helt och fullt över kvalitén.


Efter Bröllopsdagen

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” Karl Lagerfeld

Grandissimo

- HELDAG DE LUX!

ALLT NI KAN ÖNSKA ER OCH LITE TILL! FRÅN DET NI BÖRJAR TILLS DESS ATT DANSEN ÄR I FULL GÅNG! DEN LÄNGSTA BRÖLLOPSFOTOGRAFERINGEN JAG HAR HAFT ÄR 17.5 TIMME!


- PLANERINGSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING INNAN ER STORADAG
- MINST 750 HÖGUPPLÖSTA BILDER PÅ USB 
- TVÅ FOTOGRAFER, JAG ÄR FÖRSTE FOTOGRAF OCH EN TILL SOM ÄR ANDRE FOTOGRAF/ASSISTENT. 
- - EN VÄRDECHECK PÅ 3 500 KR DÄR NI SJÄLVA FÅR BESTÄMMA VAD NI VILL BESTÄLLA, ALBUM, TACKKORT, TAVLOR
- ETT BILDSPEL MED MUSIK
- TOLV TIMMAR OCH FRAMÅT

34 950 KR

De två vanligaste kommentarerna


JAG BLIR ALDRIG BRA PÅ BILD!


"I like you very much just as you are" - Mr Darcy i Bridget Jones dagbok

VAD GÖR VI OM DET REGNAR?

Tänk om alla bara visste vilka fantastiska bilder det blir i regn, Jag har rekat innan på olika bra ställen som man vara på och som skyddar. Och det är också en sån fråga vi pratar om när vi träffas och planerar.

Vi hade många funderingar kring valet av fotograf innan vårt bröllop, tills vi hittade fantastiska Hélena. Vår oro för att känna oss obekväma och onaturliga framför kameran blev som bortblåsta tack vare Hélenas varma framtoning och positiva coachning.

Hélena är fylld av energi, inspirerande och var hela tiden lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss avslappnade redan från första stund och fotograferingen blev en underbar stund under vår bröllopsdag. Hélena lyckades på ett formidabelt sätt förmedla vår kärlek och glädje i bilderna, vilket kommer att hjälpa oss att minnas denna lyckliga dag för resten av våra liv.

Vi skulle tveklöst rekommendera att anlita Hélena och hoppas att vi får chansen att fotas av henne igen i något annat sammanhang, då hon är en genuin glädjespridare. 

    //Rebecka och Johan, Öland 2018 
                                                                                                               
                                                                                      

Så fantastiskt underbart och känslosamt det var att se alla bilder i ett sådant fint flöde. Du har gjort ett strålande jobb. Det kändes verkligen som att vi fick uppleva dagen på nytt och se det från ett annat perspektiv än våra egna upplevelser. Vissa bilder gick rätt in i hjärtat, som bilden när det blåste så mycket när vi var med våra pojkar, en bild på min tårögda mamma och bilderna från dansen - dem älskar vi!! Och så många andra såklart, i bilden när vi pussas, så fin! 
                                                                  //Janina & Martin, Österlen 2018

Alltså vilken stjärna du är!! Så vackra bilder! Fantastiskt att se hur du har fångat våra känslor och lycka den dagen i bilder ❤ 🙂 Stor kram!

                // Lill & Carl, Gotland 2017
                                           

Jag är övertygad om att man trivs med den som står bakom kameran så blir det bra bilder! Därför vill jag gärna träffa alla brudpar innan bokning, antingen över en fika om vi bor nära varandra eller via nätet. Då har ni chansen att ställa alla frågor och se vem jag är. Jag har också möjlighet att ta reda på om jag är rätt bröllopsfotograf för er. 

Om jag redan är bokad ert datum har jag många underbara kollegor som jag mer än gärna rekommenderar. Jag har ett stort kontaktnät och har även haft workshops för fotografer både i Sverige och utomlands. 


FÖRFRÅGAN OM BOKNING

-BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN-

thank you