Hur ska jag på några rader, på en hemsida, kunna förmedla den glädje och passion jag känner för att fotografera och filma bröllop?

 Det går inte, inte en chans!

Därför vill jag gärna träffa alla innan bokning, antigen över en fika om vi bor nära varandra eller ett möte över nätet. Jag tror det är viktigt att ni som brudpar trivs med den som står bakom kameran för jag är övertygad om att bilderna blir så mycket bättre då! Så titta på några av alla de över 100 bröllop, på sidan om info & priser och gillar ni det ni ser hör av er till mig så träffas vi och ser om jag är rätt fotograf att fota ert bröllop!

Film

ATT FILMA ÄR EN LIKA STOR PASSION FÖR MIG SOM ATT FOTA! INOM KORT KOMMER DU KUNNA SE MER FILM OCH VILL NI BOKA MIG SOM BÅDE FOTOGRAF OCH FILMARE SÅ TVEKA INTE ATT KONTAKTA MIG FÖR MER DETALJER

STADSHUSBRÖLLOP

Färdigt paket eller eget upplägg - Ni bestämmer!

PAKET 1

Ni betalar fotograferingsavgift vid bokning och vid en bildvisning i min studio ca 14 dagar efter er vigsel kan ni beställa det ni vill ha. 
I studion kan ni titta på olika produkter som album, tackkort, förstoringar med eller utan ram, digitala filer. Ni skräddarsyr själva efteråt vad ni vill ha från er fotografering
                                     
 Pris: 1 500 KRPAKET 2

Ni vill själva ordna med era produkter och köper därför fotografering och digitala filer, 70-100 stycken. Cirka 14 dagar efter ert bröllop får ni en länk till ett digitalt galleri med era bilder där ni även kan ladda ner dom. Ni betalar 1500 kr vid bokning och resterande dagarna efter bröllopet.
             
                          
Pris: 7 500 KR

- EN FOTOGRAF PÅ PLATS I 90 MINUTER

 
- ONLINEKONSULTATION INFÖR ER DAG FÖR ATT SKRÄDDARSY ER UPPLEVELSE