"Vi hade många funderingar kring valet av fotograf innan vårt bröllop, tills vi hittade fantastiska Hélena. Vår oro för att känna oss obekväma och onaturliga framför kameran blev som bortblåsta tack vare Hélenas varma framtoning och positiva coachning. Hélena är fylld av energi, inspirerande och var hela tiden lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss avslappnade redan från första stund och fotograferingen blev en underbar stund under vår bröllopsdag. Hélena lyckades på ett formidabelt sätt förmedla vår kärlek och glädje i bilderna, vilket kommer att hjälpa oss att minnas denna lyckliga dag för resten av våra liv. Vi
skulle tveklöst rekommendera att anlita Hélena och hoppas att vi får chansen att fotas av henne igen i något annat sammanhang, då hon är en genuin glädjespridare."                      /Rebecka och Johan

Rebecka & Johan, Borgholmsslottsruin, Öland

En varm sommardag i juni 2018

Jag har den otroliga lyxen att inte bara ha hus nere på Gotland vilket gör att jag kan fota bröllop där utan min mans familj har även hus på Öland vilket gör att jag mer än gärna fotar bröllop på Öland också! Varför nöja sig med en ö när man kan ha två!

Rebecka och Johans bröllop var lycka rakt igenom! Vi träffades på Öland för planering och provfotografering en solig vårdag. Att deras bröllopsdag blev precis lika solig och fin hade vi inte vågat hoppas på men Öland levererade och vi fick ett par fantastiska timmar innan vigseln när vi fotade vid havet bland all blåeld och vallmo.

Middagen och festen hölls på Borgholmsslottsruin och jag måste säga att det är en av de vackraste platserna för middag som jag någonsin har fotat. Ni som funderar på att gifta er på Öland ni bara måste spana in Borgholmsslottsruin den har allt! Att sen både Rebecka och Johan är ett av de coolaste och roligaste paren jag har fotat gjorde inte saken sämre. Jag bara älskar hur de bjuder på sig själva och så många underbara spontana bilder jag lyckades fånga.