Lill & Carl, Martebo Gotland

gårdsbröllop på gotland en solig junidag 2017

Gotland har en speciell plats i mitt hjärta eftersom jag spenderat alla somrar och lov innan vi flyttade ner till och gick gymnasiet där och sen hade skoaffär på Adelsgatan som 18 åring, galet jag vet men det är lite sån jag är. Om man inte vågar så har man inget att vinna! Nu har jag ett hus utanför Visby strax innan Tofta kyrka så därför blir jag alltid extra glad när jag får chansen att fota ett bröllop på Gotland. 

När jag träffade Lill & Carl på ett förmöte som jag alltid har innan bokning så trodde jag inte det var sant när jag hörde om deras bröllopsplaner och allt de gjort för att få iordning Lills förädrahem till bröllopet. Alla ni som går i giftastankar och funderar på att ha fest i en lada...spana in alla bilder från middagen och festen! Det här är alla Pinterest samlares våta dröm. Så otroligt vackert! 

Lill och Carl är dessutom två helt magiska personer som gjorde dagen underbar inte vara för sina vänner och släktingar utan även för alla oss andra som fanns runt omkring. För alla er som funderar på att gifta er på Gotland så tveka inte att kontakta mig om ni vill ha tips eller letar efter något. Bokar man mig som bröllopsfotograf så ingår resa och boende i priset. Jag ser bara till att planera in en resa till Gotland i samband med ert bröllop och tro mig jag tar varenda chans jag kan att få några extra dagar på ön. Finns nog ingen plats på jorden som får mig att må så bra som på Gotland!

Alltså vilken stjärna du är!! Så vackra bilder! Fantastiskt att se hur du har fångat våra känslor och lycka den dagen i bilder ❤ 🙂 Stor kram!
                                                     
// Lill & Carl, Gotland 2017