Så fantastiskt underbart och känslosamt det var att se alla bilder i ett sådant fint flöde. Du har gjort ett strålande jobb. Det kändes verkligen som att vi fick uppleva dagen på nytt och se det från ett annat perspektiv än våra egna upplevelser. Vissa bilder gick rätt in i hjärtat, som bilden när det blåste så mycket när vi var med våra pojkar, en bild på min tårögda mamma och bilderna från dansen - dem älskar vi!! Och så många andra såklart, i bilden när vi pussas, så fin! 

                                                               /Janina & Martin, Österlen 2018

Janina & Martin, Österlen

En mycket blåsig dag i Augusti 2018

Jag och Janina möttes på en bröllopsmässa i Göteborg två år innan de skulle gifta sig! Jag förstod ganska snart att jag inte skulle bli deras bröllopsfotograf eftersom de bodde i Göteborg, jag i Stockholm och de skulle gifta sig på Österlen. Tror Janina kände att det blev lite för osäkert. Lite drygt ett och ett halvt år senare fick jag ett mejl!

"Efter att ha tittat på massor av bröllopsbilder från olika fotografer har jag känt att jag gärna vill att du blir vår bröllopsfotograf! Om det är någon gång hjärtat ska styra så är det när man ska gifta sig!"


Janina kunde inte glömma mina bilder, mina fine art prints och känslan jag förmedlar med mina citat och texter.Ingen kan vara gladare än jag att de valde mig som deras bröllopsfotograf. Vilken dag vi fick! Det blåste som bara den men som fotograf blir jag bara lycklig när naturen bjuder på något mer som gör att bilderna flyger.