Bröllop 

UTOMLANDS

Det händer att jag åker utomlands och fotar bröllop! Det är inget jag söker aktivt eller känner att jag nischar. Sverige är så många vackra platser och på sommaren är Sverige ett av de ljuvligaste platser i världen att vara på. 

Men ibland får jag frågan och jag tycker om att resa så när en förfrågan på någon av mina favoritplatser som Italien eller New York dyker upp kan jag inte tacka nej. Samma sak gäller om det är ett bröllop som har en helt annan kultur eller tradition. Att uppleva hur andra människor runt om vår vackra värld lever och friar sina traditioner är ett privilegium som jag gärna upplever.

Om ni ska gifta er utomlands och tycker om mina bilder tveka inte att kontakta mig för att se om vi kan komma överens och hitta en lösning som funkar för er och för mig. Här hittar ni några bröllop jag har gjort!

Jag är övertygad om att man trivs med den som står bakom kameran så blir det bra bilder! Därför vill jag gärna träffa alla brudpar innan bokning, antingen över en fika om vi bor nära varandra eller via nätet. Då har ni chansen att ställa alla frågor och se vem jag är. Jag har också möjlighet att ta reda på om jag är rätt bröllopsfotograf för er. 

Om jag redan är bokad ert datum har jag många underbara kollegor som jag mer än gärna rekommenderar. Jag har ett stort kontaktnät och har även haft workshops för fotografer både i Sverige och utomlands. 

förfrågan om Bokning

- BOKNINGSFÖRFRÅGAN - 

thank you